Hopp til innholdet

Kontakt oss

Hvordan kan vi hjelpe?

Vennligst sjekk FAQ-delen først, kanskje vi allerede har svaret du trenger. Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter, vennligst bruk kontaktskjemaet nedenfor

Vanlige spørsmål

Ja. Carista-adapteren leveres med 2 års garanti.

 • Ved kjøp av lisens får du tilgang til følgende funksjoner: tilpasning, avansert service og diagnostikk for alle ECUer.

  Lisensene kommer i tre abonnementer:
  Månedlig abonnement – €9,99.
  Kvartalsabonnement – €19,99.
  Årlig abonnement – € 49,99 (inkluderer en måned gratis)

  Alle gir deg full tilgang til de støttede bilfunksjonene. Ønsker du å si opp abonnementet kan du gjøre det innen 30 dager (du kan fortsatt bruke konfigurasjoner og full diagnostikk i perioden) og hele beløpet vil bli refundert.

  I lisensperioden kan du utføre diagnostikk med Carista-programmet – alle bilens moduler, ikke bare i motorstyringen, men også: AirBag, klimaanlegg, lys, speil, vinduer osv. Du kan også aktivere/deaktivere individuelle funksjoner som: DRL , Coming Home / Leaving Home belysning, beeper, eksteriør/innvendig belysning, elektronisk parkeringsbremsefrigjøring for skifte av bremseklosser m.m.

  Ved slutten av gratismåneden starter årsabonnementet og trekkes fra prisen på årslisensen, husk å si opp før utgangen av gratismåneden dersom du ikke ønsker å fortsette med årsabonnementet.

  Slik kansellerer du abonnementet innen 30 dager:

  iOS: https://support.apple.com/en-us/HT202039
  Android: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

 • 1 måned – €9,99
 • 3 måneder – €19,99
 • 12 måneder € 49,99 (inkluderer 1 gratis måned)

Vi anbefaler å koble til adapteren når det er nødvendig og koble den fra når den ikke er i bruk. Eventuelle parameterendringer du gjør på Carista forblir gjeldende til du endrer dem, uavhengig av om adapteren er tilkoblet eller ikke.

Siden produktet leveres med programvare og fordelen av produktet ikke kan returneres etter at det er tatt i bruk, er ikke denne typen verktøy inkludert i det åpne kjøpet.

Send en melding

Hvem vi er

Offisiell Carista-distributør i Skandinavia

Selskap

Eftermontering Norge AS

Adresse

Gunnulvs vei 2, 0670, Oslo, Norge

Legg ut på din

Carista-reise

i dag

Se funksjoner for bilen din